Anbefalinger

ANBEFALINGER FRA MINE KUNDER

Mit forløb med Heidi er utrolig lærerigt og der er ingen tvivl om, at hun med sine evner og personlighed, er blevet en vigtig brik i min udvikling. Heidi skaber det fineste og tryggeste rum til at håndtere alle sider af livet. Man bliver mødt, som det menneske, man er og jeg har sjældent følt mig så forstået så hurtigt. Heidi er skøn og unik og formår virkelig at se det større billede. Hun er en fantastisk støtte, inspiration og motivation.

 

Jeg var lidt skeptisk på forhånd, om healing kunne virke på mig, men jeg måtte give det en chance og forholdt mig åben og nysgerrig. Jeg havde aldrig prøvet healing før, har ikke tidligere været i kontakt med healere eller anden spirituel behandling, og har selv en baggrund i det etablerede sundhedssystem.
Allerede under den første behandling så jeg smukke farver bag mine lukkede øjenlåg, følte en utrolig afspænding i kroppen og sindet faldt til ro.
Atmosfæren hos Heidi er meget professionel på den gode måde, hun er tillidsskabende, informerende og yderst nærværende.
Jeg har haft stor gavn af behandlingerne i forbindelse med en alvorlig livskrise, og kan varmt anbefale Heidi som en meget kompetent, empatisk og ansvarlig behandler.
Elisabeth.

Det er en speciel, men dejlig oplevelse, at få dét, jeg kalder: et kort over sit liv. Forstået sådan, at det er blevet mere klart, hvad man er rundet af. Det har givet en ide om, hvad der ser ud til, at have været en styrende faktor i ens liv. Med det kort/redskab i hånden, har man givet sig en mulighed for at justere og ændre dét, der er mindre godt! Dermed står man lidt stærkere i livet. 

Mange hilsner
Lene

 

Erling og Heidi gav på workshoppen de bedste forudsætninger for at være modtagelig og udvikle sig. Der var flere øvelser, hvori det stod klart, at vores evner var forskellige, hvilket kun gjorde det mere interessant. Udover at det var en vild oplevelse(!), har workshoppen også startet en efterfølgende rejse og indsigt, som jeg slet ikke havde forventet ville være så intens. Med Erling og Heidis perspektiver, tryghed og redskaber, føles det lettere at navigere i mit liv, fordi jeg rent faktisk forstår meget mere nu.”

Björg Nilsson

 

 

 

 

Jeg har været til en spændende og inspirerende workshop hos Heidi og Erlinng, hvor jeg i trygge rammer fik lov til at udholde mine egne spirituelle evner. Det bød blandt andet på spændende auralæsning, hvilket er en evne jeg ikke engang vidste jeg besad. Deltagergruppen var af få deltagere, hvilket gjorde at man ikke blev overset eller følte sig som en i rækken, som det ofte kan være til større events. Dagene efter workshoppen var jeg ekstra sårbar og mærkede mig selv og mine medmennesker mere, hvilket var hårdt men også en stor læring af, at stole på egen intuition. Det er ikke sidste gang jeg deltager hos Heidi og Erlinng.

Sofie Petersen

 

Gennem mine healinger hos Heidi påbegyndte jeg en berigende samt udviklende rejse i mit liv.

En livsrejse fyldt med større indre klarhed, mere indsigt og en bedre forståelse for mit jeg.

Jeg er så taknemmelig for alt den lærering der fulgt med healingerne og kan med hånden på hjertet og i sandhed give Heidi de varmeste anbefalinger.

Maja June Sommer

 

 

 

 

Healing af Viktor

Jeg har en dreng på 9 år, som har utrolig meget uro i sig. Han har aldrig kunne finde roen. Vi har stort set prøvet alt – Lige fra kugledyner til kostomlægning. Ville give det et forsøg med Reiki, da det jo ikke kan gøre skade.

Viktor blev hurtig tryg ved Heidi og lagde sig op på briksen.
Viktor har fået healing af Heidi 5 gange, alle gange har han fundet roen, og enkelte gange er han faldet i søvn. (Han droppede sin meget korte middagslur da han var 19 måneder og har derefter aldrig haft et fast søvnmønster, og vågner mange gange om natten)
Bare det, at han har kunne ligge stille når han har fået healing, er i sig selv en succes. Viktor nyder at komme hos Heidi.
Han er stadig en urolig dreng, men han kan finde roen – med lidt hjælp. Han sover bedre om natten og har ikke lige så mange opvågninger som tidligere.

Nadja Bøg Hvid.

 

 

Deltagelse i uddannelsesforløb, Reiki.

Jeg har valgt at tage Reiki uddannelsen, da jeg har fået healing af Heidi og kunne se den positive effekt, det gav mig. Jeg blev opmærksom på, at jeg sad fast i nogle gamle vaner, der spændte ben for min egen udvikling. Jeg valgte derfor at tage uddannelsen, da jeg vil bruge det på mig selv i min personlige udvikling, men også så jeg kan give healing og skabe balance hos mine børn.
På selve uddannelsen, er der et trygt læringsmiljø. Der er ikke mange deltagere på et hold, så der er tid til fordybelse og til den enkelte. Der bliver hurtigt skabt et fortroligt rum, og der er en forståelse for, at vi er forskellige steder i livet, og lærer i forskellige tempo. Det er en uddannelse, hvor du bliver bevidst om din egen personlige rejse/udvikling. For mig har det betydet, at jeg står stærkere i mig selv. Jeg er blevet bedre til at sige fra over for de mennesker/situationer som ikke er gode for mig. Min lunte er blevet længere i forhold til mine egne børn og så oplever jeg, at jeg hviler mere i mig selv og mine holdninger. Det er ikke så vigtigt længere, om mine kollegaer og relationer omkring mig er enige eller ej.
Jeg kan kun anbefale at hoppe ud i det, hvis du føler, du sidder fast i dit liv, eller på anden måde har brug for personlig udvikling. Reiki Uddannelsen hos Erlinng og Heidi får mine varmeste anbefalinger.

Nadja Bøg Hvid.

 

“Første gang jeg så Heidi , var til en klarsynsdemonstration i karlslunde. jeg følte mig straks draget til hendes blik og hendes måde at fortælle på. bagefter aftalte jeg en clairvoyance hos hende , hvor jeg fik et “spark i røven” og kom igang med noget “selvhjælp”

jeg har været til healing 2 gange hos hende og kan virkelig mærke en forandring – i både sind og krop”

 

Berit Fuglesang

 

 

 

“Heidi er en fremragende healer, der ikke kun leverer en mærkbar behandling på hendes klinik, men også leverer en effektiv fjernhealingoplevelse! Jeg gik fra at være meget stresset til at føle mig helt nede på jorden og i balance efter fjernhealingen. Forskellen var meget tydelig! Under behandlingen oplevede jeg en behagelig varme sprede sig i min krop, og jeg kunne tydeligt mærke, hvordan min krop blev healet. Efter at have påbegyndt heling hos Heidi, begyndte jeg at opleve en betydelig indre ro og styrket jordforbindelse. Hendes behandling har ikke kun lindret min stress, men også skabt en følelse af harmoni og balance i hverdagen.

Jeg kan varmt anbefale både Heidi’s healing på klinikken og hendes fjernhealing💗”

Celeste Michelle Holmberg

 

 

“Inden jeg startet hos Heidi, var mit primære problem uro i hoved og tankemylder. Derudover så jeg også skygger, især inden jeg skulle sove. 
Det er ting som jeg har døjet med hele livet, men er først nu jeg har fundet den rigtige behandling.

Efter nu kun 2 måneder i behandling hos Heidi, har jeg genfundet min energi og kommet tættere på mig selv.
Jeg har fået et andet overskud, da mine førnævnte problemer ikke forstyrre mig mere.

Jeg kan klart anbefale Heidi, hun har en klar forståelse og hendes behandlinger laver underværker.”

Caroline, 22 år.

 

“Heidi er en helt igennem fantastisk, sød og dygtig healer. Hendes utrolige kompetencer, tilstedeværelse og måde at være på, får en til at føle sig forstået og i trygge hænder.
Hun har hjulpet min datter på så mange måde at tak er et fattigt ord.
Kan klart anbefale Heidi”

Louise Christensen

 

“Sagt med hånden på hjertet.
Min tillid og taknemmelighed for Heidi og hendes mere end givende guidening gennem de sidste tre år er ubeskrivelig stor. Hun har i sandhed været vejviseren i min personlige udvikling og har åbnet min øjne for hvad livet også kan være
Mine varmeste anbefalinger er hermed givet.”

Maja June Sommer

 

“Dygtig og ekstremt venlig. Heidi kan sit kram. Hun har virkelig hjulpet mig.”

Viking