Healing

HEALING

Ordet healing er engelsk og betyder ”at hele”.
Healeren kanaliserer forskellige energier fra den åndelige verden (alt afhængig af hvor stærke evner healeren har) til et andet levende menneske el for at genoprette en ubalance og for at højne energien.
Der er forskellige former for healing bla healing på briks med håndspålægning og Fjernhealing.

Mennesker fungerer bedst når vi er i optimal balance.
Der er vores ydeevne stærkest og her er vilkårene for succes højest. Men livet er fyldt med overraskelser både gode men også smertefulde. Der er utallige faktorer som kan påvirke vores naturlige balance i livet. Traumatiske oplevelser som overgreb, problematisk opvækst, sygdom, dødsfald, skilsmisse mm kan få vores fodfæste til at ophører og her vil blokeringerne oftest starte.

Vi bliver født med en naturlig balance, men som årene går bliver vi udsat for impulser gode og dårlige for vores system. Disse mange impulser kan være forældres egen angst som de pålægger barnet, egne uforløste traumer som nu bliver indsat i dette ”rene” system”. Vi tilpasser os vores omgivelser som tiden går og kommer tit og ofte væk fra vores naturlige jeg og vores naturlige balance.
En blokering er en energi som ikke er i bevægelse. Her kan healing skabe bevægelse og opløse blokeringen. Jeg arbejder som oftest dybt med spirit healing og afsluttende med mild reiki healing. Hvorefter der vil opstå et flow af energi.
Når vi mister følelsen af at have magt over vores eget liv, opstår vrede og afmagt.

Nogle mennesker fødes med et svagt æterisk legeme. (Hvilket vil sige, at immune forsvaret kan være svækket). Hvor de enkelte mennesker her, kan være udfordret på visse organer m.m.

Hvilke temaer kan der arbejdes med
Stress, depression og træthed
Mindreværd
Sorg/dødsfald
Grunding/jordforbindelse
Relationer
Traumer som svigt/overgreb
Lavt selvværd
Grænsesætning
Vrede

Af erfaring ser jeg ofte i behandlingsforløb, at krop og psyke hænger sammen, hvor du kan opleve at have smerter forskellige steder i kroppen.
Disse smerter kan være opstået fra langvarige psykiske problemstillinger som har fået lov til at vokse i fred alt for længe. Healing kan genoprette balance og skabe et frit flow i dit system. Healing vil fjerne ophobninger af stagneret energi og genoprettelsen af kroppens psykiske og fysiske balance vil opstå. Dette afhænger naturligvis af nogle vigtige faktorer.

Fuldførelse af et healingsforløb som bliver aftalt individuelt.
Tålmodighed for processen
En holistisk tankegang hvor det hele menneske i centrum.

Reiki energien er en afslappende og afstressende healingsform og sammen med trancehealing vil du kunne mærke en effekt fra mine behandlinger snarrest efter.

Dette kunne være smertelindring, centering af dit system, ro i tankerne, personlig spirituel udvikling mm

REIKIHEALING

En 2.500 år japansk healingstradition efter Dr. Mikao Usui princippet.

Han dedikerede sit liv til at videregive viden om Reiki til mennesker ud fra de 5 leveregler.

• Præcis i dag – undlad at gøre dig vred
• Præcis i dag – undlad at bekymre dig
• Ær lærermestre og de ældre
• Tjen dit liv ærligt
• Taknemmelighed for alt som lever

Dr. Maiko Usuis viden om naturlig helbredelse og spirituel udvikling

Reiki betyder universel livsenergi. Reiki bidrager til optimal styrke og kraft i
alt hvad vi fortager os.

Reikimesteren lægger hånd på klienten eller anvender fjernhealing.

Energien fordeles i kroppen og genopretter balancer.

Reiki understøtter alle andre former for behandling og livssituationer.

Reiki fremmer bla. dit sande jeg og bidrager til mere viljestyrke og handlekraft.

Reiki fremmer flow i dit liv og styrker din personlige og spirituelle vej frem.

Grænsesætning samt indsigt højnes.

Reiki tilpasses alle mennesker, syge/raske børn og voksne samt dyr.

Reiki er det perfekte fundament for selvudvikling og forståelse

 

FJERNHEALING

Fjernhealing betyder healing på afstand. Healer og modtager opholder sig ikke i samme rum, derfor dette har uanede muligheder. Afstanden er ikke af betydning for en dygtig healer, da energien ikke kender afstand eller tid.

Hvordan: Al behandling foregår hos dig, hvorved forløbet kan tilrettes din hverdag – selv når du sover. Forløbet vil bestå af 30 min effektiv og dynamisk healing bestående af reiki og trance/ spirit healing (her anvendes mit healerteam) efterfulgt af 30 min terapeutisk vejledning on line.

Efter en fjernhealing er min erfaring at klienten føler sig fyldt op med energi og oplevelser en lettelse i hele kroppen. Ved svære blokeringer kan du opleve træthed op til 48 timer efter en behandling, da kroppen skal integrere den nye balance.

TRANCEHEALING

Trancehealing er en healings form som er meget effektiv, hvor healeren benytter sit healerteam til fuld eller delvis overtagelse af behandlingen.

Klienten vil ofte være meget træt efter denne healings form, derfor tilrådes det at, have mulighed for at slappe af bagefter.

Et trancehealings forløb er dybdegående, specifikt og meget forløsende.

 

 

Jeg var lidt skeptisk på forhånd, om healing kunne virke på mig, men jeg måtte give det en chance og forholdt mig åben og nysgerrig. Jeg havde aldrig prøvet healing før, har ikke tidligere været i kontakt med healere eller anden spirituel behandling, og har selv en baggrund i det etablerede sundhedssystem.
Allerede under den første behandling så jeg smukke farver bag mine lukkede øjenlåg, følte en utrolig afspænding i kroppen og sindet faldt til ro.
Atmosfæren hos Heidi er meget professionel på den gode måde, hun er tillidsskabende, informerende og yderst nærværende.
Jeg har haft stor gavn af behandlingerne i forbindelse med en alvorlig livskrise, og kan varmt anbefale Heidi som en meget kompetent, empatisk og ansvarlig behandler.
Elisabeth.